Szlávics Alexa képzőművész

Szlávics Alexa honlap screenshot

festőművész

Szlávics Alexa
home
http://www.szlavicsalexa.com
  • Szlávics Alexa képzőművész    Szlávics Alexa képzőművész Budapesten született. Festészetet és grafikát Budapesten és Kanadában tanult. Első mestere képzőművész édesapja volt, aki művészeti oktatással is foglalkozott. A hetvenes, nyolcvanas években szüleivel a Budapesti Százados úti Művésztelepen éltek, ahol több neves kortárs magyar képzőművész is támogatta művészeti tanulmányaiban. 1987-ben az Amerikai Egyesült Államokba utazott. Rövid ideig New York-ban tartózkodott, majd Torontoban telepedett le. Kanadában független képzőművészként és tervezőgrafikusként tevékenykedett,tagja lett az Ontario Craft Councilnak.
    1991-ben visszatért Magyarországra. Az olajfestészet mellett digitális festészettel, valamint fraktál és médiaművészettel, is foglalkozik. 2013-ra a világ 10 legjelentősebb nemzetközi online művészeti közösségének mindegyikében tagságot szerzett.
    Alkotásai elsősorban az Amerikai Egyesült Államokban vívtak ki szakmai elismerést a művész számára, ahol folyamatosan publikálja képzőművészeti munkáit.
    Rendszeresen szerepel alkotásaival csoportos nemzetközi kiállításokon. Életéről és munkásságáról további információk hazai és külföldi művészeti-, weboldalakon, lexikonokban és adatbázisokban olvashatók.
artworx


ellenőrző kód!

Szlávics Alexa banner

HangÁr Beszédoktató MűhelyartList

Szlávics Alexa Szlávics Alexa képzőművész festőművész21 601693 x 19033
kortárs művészet

Szlávics Alexa festőművész