Kevei-Trans szállítás

Kálmán Makláry Fine Arts Gallery honlap screenshot

kortárs galéria

Kálmán Makláry Fine Arts Gallery
home
http://www.kalmanmaklary.com/
 • Kevei-Trans szállítás

  Képviselt művészek: Bálint Endre, Beöthy István, Bíró Antal, Csáky József, Csernus Tibor, Fiedler Ferenc, Hajdú István, Hantai Simon, Kallos Pál, Major Kamill, Miklós Gusztáv, Moholy-Nagy László, Henri Nouveau, Anton Prinner, Reigl Judit, Réth Alfréd, Rozsda Endre, Sándorfi István, Szenes Árpád, Szóbel Géza, Vasarely Viktor

  A Kálmán Makláry Fine Arts modern és kortárs galéria, elsősorban a Franciaországban élt - élő magyar származású művészek életművét kutatja és népszerűsíti kiadványok és kiállítások formájában. Réth Alfréd, Sándorfi István és Reigl Judit életmű-kiállításának létrehozója, rendszeresen együtt dolgozik magyar és külföldi múzeumokkal. A galéria egyik kiemelt művészének, Reigl Juditnak a művei, a többéves gyümölcsözo kapcsolat eredményeként egyedüli magyar kortárs alkotásokként megtalálhatóak a New York-i Museum of Modern Arts-ban, (MoMA), a New York-i Metropolitan Museum of Arts -ban, a londoni Tate Modern-ben vagy a párizsi Centre Pompidou-ban. A galéria a művésznőnek számos könyvet és katalógust szentelt.
  A Kálmán Makláry Fine Arts folyamatos nemzetközi jelenlétét bizonyítja, hogy kiállít a Brussels Antiques and Fine Arts Fair (BRAFA), az ArtParis, az Art Cologne, a párizsi Salon du Collectionneurs, a szintén párizsi Biennale des Antiquaires és a Moscow World Fine Art Fair vásárokon.

  Kálmán Makláry Fine Arts Gallery
  1055 Budapest
  Falk Miksa utca 10.

  Nyitvatartás: kedd-szombat: 10-18h
artworx


ellenőrző kód!

Kálmán Makláry Fine Arts Gallery banner

HangÁr Beszédoktató MűhelyartList

Kálmán Makláry Fine Arts Gallery Kevei-Trans szállítás kortárs galéria7 605682 x 19133
kortárs művészet

Kálmán Makláry Fine Arts Gallery kortárs galéria