Pekárovics Zoltán galériája

Pekárovics Zoltán honlap screenshot

grafikák, festmények

Pekárovics Zoltán
home
http://pekarovics-galeria.hu/
 • Pekárovics Zoltán galériája

  Fraktálok, grafikák, akvarellek, festmények
  Nagy hatással volt rám már gyermekkorom óta a hagyományos kínai és japán festészet, és ez a mai napig meghatározza a látásmódomat akvarellistaként. A grafikában, a tollrajzban a kezdetektől fogva meghatározó példaképeim a magyar művészek közül Kass János, Hincz Gyula, Reich Károly, Zórád Ernő munkássága. A hibátlan, biztos vonalvezetés, a letisztult stílus, elegáns előadásmód az, ami a mai napig rabul ejt, és igyekszem megfelelni ezeknek a stílusjegyeknek.

  ...akvarellek, grafikák, bibliai, Arany balladák, Villon, meseillusztrációk, könyvborító tervek, olajképek, zen lapok.
  Sok éven át dolgoztam reklámgrafikusként, és mellette autodidakta módon fejlesztettem a saját művészetem. Nagy hatással volt rám már gyermekkorom óta a hagyományos kínai és japán festészet, és ez a mai napig meghatározza a látásmódomat akvarellistaként.
  A grafikában, a tollrajzban a kezdetektől fogva meghatározó példaképeim a magyar művészek közül Kass János, Hincz Gyula, Reich Károly, Zórád Ernő munkássága. A hibátlan, biztos vonalvezetés, a letisztult stílus, elegáns előadásmód az, ami a mai napig rabul ejt, és igyekszem megfelelni ezeknek a stílusjegyeknek.
  Szeretek örömöt okozó, de elgondolkodtató képeket festeni.
artworx


ellenőrző kód!

Pekárovics Zoltán banner

HangÁr Beszédoktató MűhelyartList

Pekárovics Zoltán Pekárovics Zoltán galériája grafikák, festmények7 594649 x 18909
kortárs művészet

Pekárovics Zoltán grafikák, festmények