Virág Judit Galéria

Virág Judit Galéria honlap screenshot

galéria, aukció, kiállítások

Virág Judit Galéria
home
http://viragjuditgaleria.hu/
 • Virág Judit Galéria

  A Virág Judit Galéria, a magyarországi aukciós piac egyik vezető szereplője. Az aukciósházat 1997. májusában alapította két tulajdonosa, dr. Virág Judit művészettörténész és Törő István üzletember.
  A Galéria évente három aukciót rendez a klasszikus magyar festészet kiemelkedő darabjaiból, valamint Zsolnay kerámiákból.
  A cég az aukciók közötti időszakban közvetlen kereskedelmi tevékenységet folytat, reprezentatív kiállítótermeiben rendszeres tematikus, exkluzív kiállítások várják a látogatókat, gyűjtőket.

  1055 Budapest,
  Falk Miksa u. 30.
  Hétfőtől - péntekig 10-18 óra között,
  szombaton 10-től 13 óráig.

  "A Virág Judit Galéria fontos célkitűzése a magyar festészet és a Zsolnay kerámiák megismertetése és megszerettetése itthon és külföldön egyaránt. Ennek érdekében a galériában rendszeresen láthatóak nagyszabású tematikus, nonprofit festészeti kiállítások, amelyeket több tízezren látogattak meg. Az ingyenesen látogatható kiállítások népszerűsége óriási, amely annak is köszönhető, hogy a galéria munkatársai hetente több alkalommal ingyenes tárlatvezetéseket tartanak a tárlatok idején. "

  A galéria már a megalakulását követő évben, 1998-ban berobbant a hazai és közép-európai műkereskedelembe egy Magyarországon korábban példátlan rekorddal: Rippl-Rónai József festménye a 3 és fél millió forintos kikiáltási ár csaknem hatszorosáért, 21 millió forintért kelt el.
artworx


ellenőrző kód!

Virág Judit Galéria banner

HangÁr Beszédoktató MűhelyartList

Virág Judit Galéria Virág Judit Galéria galéria, aukció, kiállítások8 589521 x 18753
kortárs művészet

Virág Judit Galéria galéria, aukció, kiállítások