Léna & Roselli Galéria

Léna & Roselli Galéria honlap screenshot

galéria, kiállítások

Léna & Roselli Galéria
home
http://www.lenaroselligallery.com
  • Léna & Roselli Galéria

    "...
    A LÉNA & ROSELLI GALÉRIA a kortárs magyar műkereskedelem, illetve művészetpártolás egyik intézménye. Tevékenységével nemzetközi, főként a kelet-európai értékekkel egy szellemi közösségben szándékozik gondozni a magyar képzőművészet értékeit.
    A galéria alapítója, Orosz Ilona Léna ezzel a törekvésével szolgálni kívánja a nemzeti kultúra örökségeinek őrzését és új értékek teremtését, továbbá ezek szellemi hatóerejének társadalmi érvényesítését. A műkereskedelmi tevékenység alapját egy olyan képzőművészeti gyűjtemény jelenti, amely szakmai minőségében és szellemiségében is alkalmas arra, hogy nemzetközi összefüggésekben is határozottan képviseljen kulturális hagyományokat és élő értékeket. Ezt igazolja, hogy a galéria törekvéseihez aktív együttműködéssel csatlakoztak a közép- és kelet-európai nemzetek budapesti külképviseletei és kulturális intézetei, valamint különböző országok művészeti intézményei és művészei egyaránt.
    Bernát András Kovács Lola Szabó Eszter Corbisier Kim Lakner László Tóth Menyhért El-Hassan Róza Mamonov Bogdan Veszely Ferenc Halász András Nádler István Wang Yu Huszánk Szilárd Pallar?s Jordi Wilkinson David Károlyi Zsigmond Pauer Gyula Winter Julia Kingsley Diana Pintér Gábor Király Gábor Részegh Botond"
artworx


ellenőrző kód!

Léna & Roselli Galéria banner

HangÁr Beszédoktató MűhelyartList

Léna & Roselli Galéria Léna & Roselli Galéria galéria, kiállítások6 596974 x 18945
kortárs művészet

Léna & Roselli Galéria galéria, kiállítások