Ágens Fotóművészeti Galéria

Ágens Fotóművészeti Galéria honlap screenshot

fotóművész

Ágens Fotóművészeti Galéria
home
http://www.agens90.com/
 • Ágens Fotóművészeti Galéria

  2007 januárjában az Ágens galériában régi és kortárs fotóművészeti alkotások, fotóritkaságok értékesítésével kezdtünk foglalkozni. Ilyen és ehhez hasonló galéria eddig nem működött Magyarországon szemben tőlünk nyugatabbra lévő országokkal, ahol már elismerik és értékelik a fotóművészeti alkotásokat.

  A galéria a hazai illetve a külföldi művészek által küldött alkotások értékesítésével saját szervezésű árveréseinken foglalkozik. Ezek a fotók egyedi, vagy kis példányszámú (maximum 10 példány) kiadások, amit a művész tanúsítvánnyal igazol. Minden évben egy hagyományos és egy online árverést szervezünk.
  Ezzel a galéria kettős célt szolgál:

  egyrészt a művészeti fotót a helyén, mint műtárgy kezeli,
  másrészt kínálatot biztosít azoknak a vásárlóknak, akik igényesebbek annál, hogy 10000 példányos nyomatot vásároljon, de nem engedheti meg magának a sok millió forint értékű festményt.

  Tapasztalatunk szerint a piac folyamatos szemléletváltozáson megy át és a fotó, mint műtárgy elismertsége egyre nagyobb. A galéria az árveréseken kívül neves hazai és külföldi fotóművészeknek szervez kiállításokat, valamint 3 éve folyamatosan nemzetközi fotópályázatot szervez esetenként több mint 400 alkotó részvételével.
artworx


ellenőrző kód!

Ágens Fotóművészeti Galéria banner


retorika
artList

Ágens Fotóművészeti Galéria Ágens Fotóművészeti Galéria fotóművész3 526786 x 16681
kortárs művészet

Ágens Fotóművészeti Galéria fotóművész