oktatás - education


HangÁr Lantos Erzsébet beszédtanár Színnév KÉPszóTÁR


Corvin Rajziskola PIMI Mártélyi Képzőművészeti Szabadiskola Dávid Művészeti Szabadiskola Starworld Magyar Nyelv Konferencia Kalauz Mester Tanoda Warga Zsófia VISART Apolka Művészeti Iskola és Műhely MKE LingVisit Fotó Oktatás Anyanyelvi Beszédkultúra Zenemindekié
AZ.OROSZY 50

 • Oroszy Csaba festőművész kiállítása
  Szombathelyi Képtár
  9700 Szombathely, Rákóczi Ferenc utca 12.
  2017. január 19. - március 15.  A Szombathelyen élő művész 50. éves jubileumi kiállítása. A tárlat áttekintést ad a termékeny művész több évtizedes munkásságából a kezdetektől máig. A lendületes, szenvedélyes, sajátos képi világot megjelenítő festmények mellett válogatást láthat a közönség rajzaiból, vázlataiból, képregényeiből, filmjeiből.
Gera Gyula emlékkiállítás

 • Bálint Ház
  1065 Budapest, VI. kerület Révay utca 16.
  2017. február 02. és 2017. március 07. között
  Megnyitó: 2017. február 02. csütörtök 18 órakor  A kiállítást megnyitja: Borbély László művészettörténész

  Eredetileg rendőr alezredes volt. Rudnay Gyula felfedezettje és tanítványa Makón. Később Szüle Péternél folytatta művészeti tanulmányait. 1960-ban első és életében utolsó kiállítását rendezik meg a BM Központi Klubjában. Pályája kezdetén elsősorban tájakat és utcaképeket festett. Munkássága vége felé gazdagodott tárgyköre: figurális kompozíciókat, enteriőröket, derűs színvilágú csendéleteket festett. Tájfestészete az alföldi művészet tradíciójában fogant.Nagykarácsony / Kortárs műtárgyat karácsonyra II.

 • Godot Galéria
  1114 Budapest, XI. kerület Bartók Béla út 11.

  drMáriás: Kádár belép a Fideszbe egy népművész műtermében
  80x100, akril, vászon, 2016 - 420.000 Ft

  Közeledik a karácsony és szeretnéd meglepni szeretteidet valami maradandó, időtálló ajándékkal. A tavalyi hasonló kiállításunk sikerén felbuzdulva ismét karácsonyi vásárt rendezünk ezúttal 57 alkotó műveiből. A Godot Galériában november 25-ikétől olyan festményeket és egyedi rajzokat is láthatsz, amelyek eddig nem voltak láthatóak vagy éppen lemaradtál róla, de most már bánod. Kiállítás vagy inkább kipakolás? Mindenki döntse el maga!

  A válogatásunkban a galériánk raktárából szemezgettünk illetve neves magángyűjtőket kértünk meg, hogy bocsájtsák a rendelkezésünkre azokat a számukra kedves műveket, amiktől valamilyen oknál fogva most meg tudnak válni. Ezt, a gyűjtők számára olykor igen hosszadalmas és fájdalmas lépést, a legtöbbször hosszú gondolkozás előzi meg, de miután a döntés megszületik, mi nézők illetve esetleges vásárlók csak örülhetünk neki, hiszen, érdekes, különleges rejtett kincsek kerülnek elő egy-egy ilyen alkalommal. Néhány művésztől több alkotást is sikerült szereznünk a kiállításra!

  A kiállítás időtartama alatt, november 25-ike és december 18-ika között meghosszabbított nyitva tartással várjuk az érdeklődőket keddtől péntekig 12 és 19, szombaton és vasárnap 10 és 13 óra között.

  Íme a névsor, alább pedig képekkel és árakkal mutatunk be jó néhány alkotást:

  A. Nagy Gábor Appelshoffer Péter Ádám Zoltán Bada Dada Tibor Baksai József Barabás Zsófi Bernát András Berti, Sara Brückner János Bukta Imre Bullás József Csabai Renátó Csáki Róbert Csató József drMáriás Duliskovich Bazil efZámbó István feLugossy László Földi Péter Fukui Yusuke Georgiosz, Tzortzoglou Gaál József Győri Márton Hajdú Kinga Horváth Éva Mónika Jakatics-Szabó Veronika Kárpáti Tamás El Kazovszkij Kelemen Károly Király András Kopasz Tamás Kucsora Márta Lakner László Mátis Rita Moizer Zsuzsa Nagy Kriszta x-T Nemes Csaba Radák Eszter Sándor Krisztián Simsay Ildikó Sipos Eszter Soós Nóra Szépfalvi Ágnes / Agnes von Uray Szikora Tamás Szotyory László Szurcsik József Szűcs Attila Tamási Claudia Tinei, Alexander Ujházi Péter Várady Róbert Vetlényi Zsolt Verebics Katalin Vojnich Erzsébet Wächter Dénes Wahorn András Weiler Péter Záborszky Gábor


Outsider Karácsony

 • Tárt Kapu Galéria
  január 20-ig

  A Ferencvárosban működő Tárt Kapu Galéria célja, hogy a hazai és a nemzetközi kulturális élet részévé tegye az art brut és outsider művészetet, széleskörű lehetőséget biztosítva együttműködésekre és bemutatkozásokra. A kiállítótér művészeti műhelyként, közösségi térként, találkozási pontként is funkcionál.

  Tárt Kapu Galéria
  1092 Budapest, Hőgyes Endre utca 2. földszint IV/TB 2.

  Nyitvatartás
  Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek: 14-18 óra
  illetve előzetes bejelentkezés alapján más időpontban is.

  A belépés adományalapú.
TERÍTVE 2016 - Kortárs Karácsony a LATARKA Galériában

 • LATARKA - Kortárs Művészeti Galéria
  1061 Budapest, Andrássy út 32
  2016. december 6. és január 4. között
  Megnyitó: 2016 december 6. kedd 19 órakor

  Katarzyna KarpowiczÂ
  A LATARKA Galéria 2016. december 6. és január 4. között immáron negyedik alkalommal rendezi meg nemzetközi kortárs képzőművészeti kiállítással egybekötött vásárát. A vásáron több mint 100 hazai és nemzetközi alkotóművész 200 munkája lesz látható és megvásárolható. A LATARKA karácsonyi akciójának célja nem más, minthogy a műveket elérhető áron kínálja a nagyközönség számára.
  Nyolcvan négyzetméteren több mint 200 műalkotás! A karácsonyi kiállításon és vásáron minden műkedvelőt és műgyűjtőt sok szeretettel vár a LATARKA négy kurátora: Tomasz Piars - Bánki Ákos - Bársony István - Esse Bánki Ákos
oktatás - education művészet, arts | képzés
kortárs művészet

oktatás - education | képzés