zene - music

ST. Martin Fonó JAURI blackmetal.hu
Mana Mana Hangár Music Garden myMusic.hum hangZorro - zenefanzine Erd? Zoltán P.Mobil Quart Rockmaraton Tátrai Tibor heavymetal.hu - metal portál Waszlavik folk and rock Rock Gyémántok Magazin Lángoló Gitárok The Nameless SlipKnoT Fanpage dr. Rock Pihen?hely a neten metalindex.hu Vágtázó Csodaszarvas HARD ROCK MAGAZIN


Vágtázó Csodaszarvas
Életzuhatag

 • Fonó Budai Zeneház
  2017.06.16. 20.00

  Irány az életzuhatag
  "Több, mint hat hónapja várjuk az alkalmat, hogy belevethessük magunkat az Életzuhatagba, hogy a zene és a belső világfolyamat felszabaduljon és a felszabadulás erejével magával ragadjon a Mindenségbe!" (Grandpierre Attila)

  Fonó Budai Zeneház
  1116 Budapest, XI. kerület Sztregova utca 3.TérTáncKoncert

 • Hősök tere,
  2017 jun. 10. 18:00

  Több mint ezer táncos láb, közel száz zenész és egy karmester - június 10-én újra a Hősök terén ad ingyenes koncertet a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ)! Az esemény főhősei azok a roma és nem roma, hátrányos helyzetű térségekből érkező és szerencsésebb sorsú fiatalok, akik éppen ezekben a napokban kezdték el a felkészülést az ország legkülönbözőbb pontjain. Ismét TérTáncKoncert Fischer Ivánnal, a BFZ-vel és több mint ötszáz gyerekkel a tolerancia jegyében. A zenében és a táncban nem létezik hátrányos helyzet - erről szól ez a projekt. Az ügy mellé többek között Lackfi János és Zwack Sándor is odaálltak nagykövetként.

  Hősök tere
  BudapestTilos Maraton 2017 - Magától adódik!

 • Dürer-kert

  Ahogy már sok éve, idén is indul a Tilos Maraton, a Tilos Rádió adománygyűjtő rendezvénye, amely baráti, családias légkörben mára az ország legnagyobb ingyenes kulturális fesztiválja lett. Ezúttal is a Dürer Kert ad otthont az eseménynek kilenc napon át, 2017. június 9-től egészen 17-ig.

  Dürer-kert
  Budapest
HangÁr BeszÊdoktató MŹhelyartList

zene - music zene, music, musical | sound2 150180 x 10770
kortĂĄrs mĹąvĂŠszet

zene - music | sound